MERSİN / MUT - Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: BURSLULUK

May

Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluluk bölgesinde olan Rehber Öğretmeni olmayan okullarımıza rehberlik ve müşavirlik hizmeti kapsamınca, Rehberlik Hizmetleri Bölümü Psikolojik Danışmanımız Yunus ELCİ tarafından  Gökçetaş ilkokulu öğrencilerine mahremiyet eğitimi sınıf içi rehberlik çalışmalar yapılmıştır.

May

Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluluk bölgesinde olan Rehber Öğretmeni olmayan okullarımıza rehberlik ve müşavirlik hizmeti kapsamınca, Rehberlik Hizmetleri Bölümü Psikolojik Danışmanımız Yunus ELCİ tarafından  Hacıahmetli ilkokulu öğrencilerine mahremiyet eğitimi sınıf içi rehberlik çalışmalar yapılmıştır.

May

Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluluk bölgesinde olan Rehber Öğretmeni olmayan okullarımıza rehberlik ve müşavirlik hizmeti kapsamınca, Rehberlik Hizmetleri Bölümü Psikolojik Danışmanlarımız; Aybüke COŞKUNDENİZ, Serpil YAVAŞ, Serap İLHAN, Yunus ELCİ tarafından  Şehit Adem Şahin Ortaokulu ve Köprübaşı İlkokulu öğrencilerine sınavlarda başarılı olma taktikleri ve mahremiyet eğitimi sınıf içi rehberlik çalışmalar yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı bursluluk sınavı sınav takvimi ve şartları yayınlanmıştır.Ayrıntılar aşağıdadır.