MERSİN / MUT - Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi

DEVECİ MAH. SELAMLI CAD. MUT ÖZDEMIRLER ANADOLU LISESI BLOK NO 1 MUT / MERSİN
Vizyon
Özel Eğitim ve RPD Hizmetleri alanlarında geliştiren, güncel ve üreten öncü bir kurum olmak
Misyon
Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi belirlemek, bireysel incelemelerini gerçekleştirmek uygun olan eğitim kurumlarına veya programlarına yönlendirmek ve yerleştirmek, tüm eğitim-öğretim kademelerindeki öğrencilerin eğitsel, gelişimsel ve önleyici rehberlik yaklaşımıyla öğrencinin kendisi, öğretmeni ve ailesi tarafından yetenek, beceri ve diğer özelliklerinin fark edilmesine, öğrencinin yaşadığı ortamın iyileştirilmesine ve etkili öğrenme ve çalışma becerileriyle motivasyonlarının artırılmasına, öğrenci gelişimlerinin aile boyutunda da desteklenmesine bütün olarak tanımlanmasına hizmet etmektir.
Öğretim Şekli :
08.00-17.00
Ulaşım
Yürüme mesafesindedir, özel araç veya şehir içi dolmuşlarla da ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe merkezindedir.