MERSİN / MUT - Mut Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şbt

Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin sınav tedbir işlemleri herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için zamanında ve doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Gerekli iş işlem ve tarihler aşağıda açıklanmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı bursluluk sınavı sınav takvimi ve şartları yayınlanmıştır.Ayrıntılar aşağıdadır.

Ara

Sağlık Bakanlığı tüm devlet kurumlarına Sağlık Raporlarının Yenilenmesi ile ilgili yazı göndermiştir.

Kas

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.

Rehberlik servisi desimalinizi buradan güncelleyebilirsiniz.

Eyl

Hedef çalışmaları iş akış çizelgesini aşağıdaki linkten pdf olarak indirebilirsiniz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), depremden etkilenen öğrenciler başta olmak üzere özellikle LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilerin sınıf rehberlik programlarını ve kariyer gelişimlerini desteklemek için psikoeğitim programları ve Kariyer Psikolojik Danışmanlığı El Kitabı yayımlandı.

İçeriklere ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ock